Wil je graag met je socials aan de slag?

Fijn! Dat kan op verschillende manieren.

Afhankelijk van hoeveel tijd en energie je zelf aan Instagram wil besteden, kan je kiezen om je sociale media uit te besteden, samen te doen of zelf te doen onder de vorm van coaching.

The Instagram accelerator

Leer in mijn signature programma ALLES over Instagram. Ik neem je mee in mijn kennis die ik de afgelopen jaren opdeed dmv ervaring en tal van internationale opleidingen. Van A tot Z leer je wat wel en niet werkt op Instagram en hoe je dit nu voor jouw account kan toepassen.

Do it yourself
Content planner instagram en social media

Content planner

Struggle jij ook nog met het opmaken en plannen van jouw social media content? Wil je hier minder tijd in verliezen en toch meer resultaat halen via social media? Dan is deze planner jouw oplossing!

Instagram audit

Je bent al een tijdje aanwezig op Instagram, maar lijkt maar niet te groeien, noch de gewenste resultaten te behalen? In een Instagram audit duik ik in jouw account en ontvang je een document boordevol advies op maat. Zo weet je exact waar het goed loopt en waar er nog verbetering mogelijk is en kan je zelf verder aan de slag.

Social media beheer

Heb je een drukke agenda en wil je niet meteen leren hoe je je sociale media het best zelf aanpakt? Wil je jouw account graag in de juiste handen geven, zodat je je er geen zorgen meer over hoeft te maken? Dan ben je helemaal toe aan het uitbesteden van je sociale media.

Happy customers

“Sinds ik samenwerk met Romina heb ik plots uren vrij die ik terug kan investeren in mijn core business… ZALIG! Geen gepieker meer over waar mijn volgende Posts er moeten uitzien en van waar ik in hemelsnaam de inspo ga vinden om ze er te zetten! ­čśů Ik kan echt zeggen dat Romina de beste maandelijkse investering is die ik maak! De tijd en rust in mijn hoofd die zij vrijmaakt zijn goud waard!”

– Ellen, Full Circle Coaching

“Sinds ik met Romina samenwerk voor mijn content worden mijn idee├źn omgezet in consistente, krachtige posts.
Volledig in mijn Tone of voice.
De manier van samenwerken via haar fantastische content planner zorgt ervoor dat het overzichtelijk is. Dat content steeds beschikbaar blijft EN dat er ruim van te voren ingepland kan worden!
Maw dankjewel Romina!”

– Naomi, Virtual Naomi

Content of Reels brainstorm

Geen inspiratie voor je socials? Graag aan de slag met Reels, maar geen idee welke Reels trending zijn of hoe ze toe te passen in jouw zaak? Dankzij een brainstorm krijg jij bakken vol inspiratie om zelf aan de slag te gaan met jouw socials. 

Done with you
coaching Romina Dastolfo

Insta VIP dag

Wil je het reilen en zeilen op Instagram zelf onder de knie krijgen door jouw content planning zelf in handen te houden onder begeleiding? Dan is een Insta VIP dag voor jou. In deze dag duiken we samen in jouw content. Van het maken tot een content plan tot het schrijven van de captions. We pakken alles aan tijdens deze VIP dag. En dit allemaal inclusief de onmisbare Reels.

Reels shoot

Merk je dat het maken van reels nog moeizaam verloopt? Het kost je te veel tijd, om nog maar te zwijgen van al die speciale effectjes. Tijdens een reels shoot gaan we samen aan de slag. Jij hoeft enkel aanwezig te zijn en feedback te geven.

Done with you
Done with you

Content plan, create and go dag

Wil je jouw eigen socials doen, maar mis je accountability, strategie, structuur en focus? Loop je ergens op vast waardoor je het plannen en maken van jouw content steeds uitstelt. Tijdens deze content workshop gaan we in kleine groep samen aan de slag. Je gaat naar huis met een maand aan content.

Reels masterclass

In deze masterclass leer je kort en to the point hoe jij zelf aan de slag kan met Reels. Wat zijn de do’s en don’ts, waaruit bestaat een goede Reel, hoe kies je welke audio wel of niet in aanmerking komt. Dit en nog veel meer leer je in deze masterclass.

Hashtag masterclass

In deze online cursus leer je hoe je hashtags kan inzetten voor jouw bedrijf. Aan het einde heb jij jouw eigen hashtag strategie opgezet.