Wil je graag samenwerken?

Fijn! Dat kan op verschillende manieren.

Afhankelijk van hoeveel tijd en energie je zelf aan Instagram wil besteden, kan je kiezen om je sociale media uit te besteden, samen te doen of zelf te doen onder de vorm van coaching.

Social media beheer

Heb je een drukke agenda en wil je niet meteen leren hoe je je sociale media het best zelf aanpakt? Wil je jouw account graag in de juiste handen geven, zodat je je er geen zorgen meer over hoeft te maken? Dan ben je helemaal toe aan het uitbesteden van je sociale media.

Done with you
coaching Romina Dastolfo

Insta coaching

Wil je het reilen en zeilen op Instagram zelf onder de knie krijgen op een zo efficiënt mogelijke manier? Ook dan ben je bij mij volledig aan het juiste adres! In mijn coachingstraject toon ik je hoe je op de meest efficiënte manier kwalitatieve posts maakt. Geen uren aan videomateriaal om in je eentje te door te spitten, maar een hands-on en praktische coaching met videocalls en livemomenten.

Reels shoot

Merk je dat het maken van reels nog moeizaam verloopt? Het kost je te veel tijd, om nog maar te zwijgen van al die speciale effectjes. Tijdens een reels shoot gaan we samen aan de slag. Jij hoeft enkel aanwezig te zijn en feedback te geven.

Done with you
Done with you

Content plan, create and go dag

Wil je jouw eigen socials doen, maar mis je accountability, strategie, structuur en focus? Loop je ergens op vast waardoor je het plannen en maken van jouw content steeds uitstelt. Tijdens deze content workshop gaan we in kleine groep samen aan de slag. Je gaat naar huis met een maand aan content.

Content brainstorms

Geen inspiratie voor je socials? Laten we samen brainstormen zodat jij nadien kan genieten van allerlei nieuwe topics om mee aan de slag te gaan!

Done with you
Do it yourself
Contentplanner

Content planner

Struggle jij ook nog met het opmaken en plannen van jouw social media content? Wil je hier minder tijd in verliezen en toch meer resultaat halen via social media? Dan is deze planner jouw oplossing!

Online hashtag workshop

In deze online workshop leer je hoe je hashtags kan inzetten voor jouw bedrijf. Aan het einde heb jij jouw eigen hashtag strategie opgezet.

Do it yourself

Happy customers

“Sinds ik samenwerk met Romina heb ik plots uren vrij die ik terug kan investeren in mijn core business… ZALIG! Geen gepieker meer over waar mijn volgende Posts er moeten uitzien en van waar ik in hemelsnaam de inspo ga vinden om ze er te zetten! 😅 Ik kan echt zeggen dat Romina de beste maandelijkse investering is die ik maak! De tijd en rust in mijn hoofd die zij vrijmaakt zijn goud waard!”

– Ellen, Full Circle Coaching

“Sinds ik met Romina samenwerk voor mijn content worden mijn ideeën omgezet in consistente, krachtige posts.
Volledig in mijn Tone of voice.
De manier van samenwerken via haar fantastische content planner zorgt ervoor dat het overzichtelijk is. Dat content steeds beschikbaar blijft EN dat er ruim van te voren ingepland kan worden!
Maw dankjewel Romina!”

– Naomi, Virtual Naomi