fbpx

1 op 1 coaching

Instamarketing traject

Bouw & schaal jouw bedrijf met de kracht van Instagram

Sociale media die voor jou werken in plaats van andersom. Hoe geweldig klinkt dat? Geen uren tijd meer verspillen en toch moeiteloos nieuwe klanten aantrekken. Groeien zonder dat je iets hoeft uit te besteden. Het kan. Ik leer je jouw Instagram te veranderen in een money machine. To the point, zonder tijdsverspilling en precies op jouw lijf geschreven.

Herken je dit?

✖️  Je bent stevig aan je zaak aan het bouwen maar je hebt te weinig uren in een dag om alles rond te krijgen. Consistent aanwezig zijn op sociale media? Daar heb jij geen tijd voor hoor! En nope, het geld om iets uit te besteden heb je ook niet.

✖️  Andere ondernemers die je volgt lijken via sociale media de ene klant na de andere binnen te halen. Jij wilt dat ook, maar hoe doe je dat? Paniek! Sociale media bezorgen je nu vooral stress.

✖️  Je weet dat sociale media belangrijk zijn en je post dan ook consistent. Maar je doet maar wat. Een strategie? Die heb je niet. En je inspanningen? Die leveren niets op. Die onzekerheid maakt je onrustig.

✖️  Je weet dat je je moet laten zien aan potentiële klanten. Maar stories? Die jagen je de stuipen op het lijf. Je wil niet arrogant of belachelijk overkomen en post er dan ook geen.

Hoe je ’t ook draait of keert: je merkt dat er iets niet werkt. Je zit vast, terwijl je eigenlijk wil groeien. Je wil klanten aantrekken, je merk uitbouwen en mensen helpen met je dienst. Maar dat lukt niet. Stilaan begin je de moed te verliezen.

Beeld je eens in…

Je weet precies hoe sociale media werken. Je post consistent en op een unieke, enthousiaste manier die bij jou past en die je geen uren kost. Zo trek je moeiteloos nieuwe leads aan. Dankzij een goede contentstrategie bouw je vertrouwen bij je klanten op en groeit je omzet maandelijks. Yes, die nieuwe klanten kun je niet meer op twee handen tellen.

Onmogelijk? Absoluut niet!

Om sales te genereren via Instagram hoef je écht geen gladde verkoper te zijn. Met een persoonlijke coach aan je zijde die jou de juiste tricks & tools aanreikt, wordt jouw Instagram een money magnet in no time.

Ik zie zoveel ondernemers die echte experts zijn in hun vak, maar hun bedrijf niet van de grond krijgen, omdat hun sociale media een groot vraagteken is. Naamsbekendheid genereren zonder dat je je sociale media goed inzet? Dat is vandaag bijna onmogelijk.

Ik genereer zelf 90% van mijn klanten via Instagram omdat ik er zo sterk op inzet. Zo hoef ik geen andere kanalen in te zetten voor mijn bedrijf, wat me tijd én rust oplevert!

De 1-op-1 coaching is voor jou als…

🌟  Jij niet meer achter je medeondernemers aan wil lopen, maar voorop.

🌟  Je een duidelijke contentstrategie wil die je uren werk bespaart én nieuwe klanten oplevert.

🌟  Je zelfverzekerd op stories en reels wil verschijnen en zo vertrouwen opwekt bij je klanten.

🌟  Je zaak wil doen groeien met het juiste doelpubliek.

🌟  Je van potentiële klanten betalende klanten wil maken die jou naar waarde schatten.

🌟  Je een persoonlijk klankbord wil dat jou alle tools aanreikt, oppept en bijstuurt wanneer nodig.

Sounds like a dream?
☁️

Wat is het 1-op-1 coaching traject?

✔ Een volledig 1-op-1 traject: geen andere deelnemers, jij krijgt mijn onverdeelde aandacht.

✔ 8 weken lang nemen we samen jouw sociale media onder handen.

✔ We stellen een ijzersterke strategie op, waarmee jij moeiteloos de ene klant na de andere overtuigt.

✔ Ik leer je alles over Instagram zodat jij de dos & don’ts kent. Je weet wat werkt en gaat vol vertrouwen zelf aan de slag. Met méér klanten en méér omzet als resultaat.

✔ Ik kijk met je mee op Instagram en ben jouw persoonlijke Instagram cheerleader die je de kick in the butt geeft wanneer nodig.

✔ Jij krijgt alle ruimte om je vragen te stellen of je twijfels te delen. Samen ruimen we de struikelblokken uit de weg en boosten we jouw vertrouwen.

✔ Naast de persoonlijke begeleiding, geef ik je alle tools om zelf aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot mijn Content Crusher Cicle methode en mijn contentplanner om consistent en zonder tijdsverlies te posten.

✔ We starten met een kick-offsessie van 2 uur waarbij we de situatie zoals ze nu is onder de loep nemen. Waar liggen de prioriteiten? Waar gaan we meteen mee aan de slag? In deze sessie leggen we het fundament van je sterke strategie.

✔ Daarna volgen tweewekelijkse sessies van 1 uur. We bekijken welke stappen je hebt gezet, wat de moeilijkheden waren en wat the next move is.

✔ Loop je tussen de sessies toch ergens vast? Wil je feedback over een post? I got you: ik sta voor je klaar. Stuur me gewoon een mailtje en ik kijk met je mee.

Wat klanten vinden ...

De inhoud

In het 1-op-1 coachingstraject help ik jou aan een ijzersterke Instagram strategie zodat jij binnen no time de juiste mensen bereikt én je volgers omzet in klanten. Ik leer jou alles wat je moet weten om van jouw Instagram account een money machine te maken. Je krijgt 100% van mijn aandacht en kan met al je vragen terecht zodat jij aan het einde van dit traject exact weet wat werkt en wat niet en hoe jij dit zelf met zelfvertrouwen kan inzetten om jouw bedrijf verder te boosten. Dit is wat je krijgt:

✔️ 2 maanden begeleiding

Een goede social media strategie bouw je niet in 1-2-3. Daarom gaan we 8 weken samen aan de slag om jouw social media on point te krijgen en om te toveren tot een klantenmagneet. 

✔️ Kick-offsessie van 2 uur

We starten met een uitgebreide kick-offsessie waarin we de huidige situatie in kaart gaan brengen en een sterke basis gaan neerzetten. We stellen een plan op voor de komende weken zodat we exact weten waar de prioriteiten liggen.

✔️ Tweewekelijkse online sessie van 1 uur

Elke 2 weken zien we elkaar opnieuw om verder te bouwen op de basis die we in de kick-off gezet hebben. We pakken alle struikelblokken aan die jou nu nog tegenhouden van groei en bepalen welke concrete actiestappen hiervoor nodig zijn om jouw social media verder uit te bouwen tot een community die continu klanten genereert.

✔️ Een directe lijn voor vragen

Je staat er tussen 2 sessies niet alleen voor, want ook dan kan je steeds bij mij terecht. Wil je ergens feedback op of heb je een vraag? Je mag mij op elk moment een mailtje sturen zodat ik met je mee kan geven. Zo kom jij doorheen het traject niet vast te zitten, krijg jij meteen feedback wanneer jij het nodig hebt en help ik je meteen verder op weg.

✔️ Toegang tot de Content Crusher Cicle methode en mijn eigen gecreëerde content planner

Naast persoonlijke begeleiding, krijg jij ook alle nodige tools om zelf aan de slag te gaan. Een goede content planning is één van de onderdelen van social media marketing die tijdrovend kunnen zijn. Maar het kan gelukkig ook anders en dat is precies waar ik je bij help. Ik geef jouw de juiste tools en strategieën om ook na deze coaching de content cursher te blijven die jij zal worden. 

Je leert hoe jij jouw social media op een efficiënte manier kan inzetten, zonder je erin te verliezen en uren van je kostbare tijd te verspillen. Ik neem je mee in het hele proces van content voorbereiding, creatie én planning zodat ook jij een content plan kan opstellen in een mum van tijd. Na deze cursus kan jij in korte tijd weken of zelfs maanden vullen met content die zal converteren. 

Na dit traject ..

Dankzij de persoonlijke begeleiding, tips, tricks & tools neem jij vol zelfvertrouwen en enthousiasme je sociale media onder handen. Je durft jezelf te zijn, omdat je weet wat er werkt. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij: jouw ideale klanten vinden je steeds vaker en werken maar al te graag met je samen. Jij bent de expert in je vakgebied en dankzij je ijzersterke strategie weet iedereen dat.

Bye bye fear, hello confidence.

Reviews

5/5
Ik kan echt zeggen dat Romina de beste maandelijkse investering is die ik maak.
Ellen Persijn
Mindset coach
5/5
Romina is een topper in wat ze allemaal doet! 🙌 Ik heb een 1 op 1 strategie sessie gevolgd, is heel interessant voor uw zaak en leer je veel uit, Romina legt alles goed uit en je kan met al uw vragen altijd bij haar terecht.
Oxana Haselaars
Webshop eigenaresse

Ben je klaar om je sociale media eindelijk als een zegen in plaats van een vloek te zien? Laten we er samen invliegen en je online business boosten!

De investering

De investering voor het 1-op-1 coaching traject bedraagt €879 excl. BTW.
Betalen in 2 schijven van € 459 is ook mogelijk.


Nog niet helemaal zeker?
Boek dan een gratis gesprek en we bekijken het samen.

Over mij

Online marketing is niet alleen wat er op mijn diploma staat, het is een enorme passie. Zo werkte ik al als online marketeer bij enkele grote familiebedrijven met meerdere filialen in België en Nederland.

Gooi daar mijn diploma als leerkracht hoger onderwijs nog eens bovenop en je begrijpt waarom ik marketing en coaching zo graag combineer. En precies daarom werd ik fulltime social media coach.

Jou helpen je online business op de rails te zetten, je vol zelfvertrouwen zichtbaar maken en jou leren online zelf de touwtjes in handen te houden: dat is mijn missie.