Content brainstorm

Tijdens een content brainstorm gaan we gedurende 1u brainstormen over content voor jouw socials. Aan het einde van deze sessie ontvang je een verslag gevuld met concrete ideeën, specifiek voor jouw business.

Romina-submark-donkerroos

Wat kan je verwachten?

1u full focus specifiek op jouw business om samen te brainstormen en content ideeën te vinden voor de komende weken of zelfs maanden.

Herken jij dit?

Je hebt helemaal geen idee wat je moet posten op Instagram of Facebook en dus stel je het maar uit en uiteindelijk komt er niets van in huis. Je weet niet wat je best zou posten dus doe je maar wat, zonder een echte strategie achter de inhoud die je post, met als gevolg: geen interactie, geen resultaat.

De volgende vragen heb je je meermaals al gesteld:

En wil jij liever dit?

Dan is een Content Brainstorm sessie net wat jij nodig hebt!​

Na een content brainstorm sessie heb je een heleboel concrete ideeën die je enkel nog verder hoeft uit te werken. Het grote nadenkwerk over de ‘wat’ is al gebeurd.

Afhankelijk van hoe vaak je wil posten, kom jij met de ideeën die voortvloeien uit deze brainstorm de komende weken tot zelfs 3 maanden toe. De vraag “wat zal ik nu maar eens posten” is verleden tijd. Je hebt vanaf nu altijd ideetjes om op terug te vallen. 

Je hebt de keuze uit 2 opties:

Optie 1: eenmalige content brainstorm

Wil jij gewoon even een duwtje in de goede richting? Great, dan heb je misschien aan 1 sessie al voldoende. We gaan samen 1 uur aan de slag. Voor een éénmalige sessie betaal je 197€ excl. btw.

Optie 2: jaarAbonnement content brainstorms

Krijg jij liever op regelmatige basis in inspiratieshot? Dan kan je voor een jaarabonnement gaan. Gedurende 1 jaar lang kan jij elke maand een sessie boeken aan het verlaagde tarief van €180,50 excl. BTW i.p.v. €197 excl. BTW.

Precies weten wat en wanneer te posten op je socials!

Met mijn hulp komen de ideeën vanzelf naar boven en gaan we specifiek kijken naar wat werkt voor jouw zaak en hoe je meer naar je doelen kan gaan werken. Gedaan met gebrek aan inspiratie of vaak gelijkaardige dingen posten om toch maar iets te posten. Niet meer vastlopen als je dan toch op je eentje probeert te brainstormen, nu weet je wat en wanneer je het moet posten.

Wat zeggen anderen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam klant
Bedrijf
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam klant
Bedrijf

Mijn verhaal

Na ervaring op te doen bij bedrijven als Fiets! en Schoenen Torfs, voelde ik me geroepen om ook ondernemers vooruit te helpen met hun online zichtbaarheid en doelen. Hoe ik dat doe? Instagram is my middle name.

Bij Instagram horen regelmatige posts wil je er iets mee bereiken. Met deze brainstorm sessies wil ik je helpen om de stress en moeilijkheid ervan weg te nemen. Reserveer dus snel je sessie om samen aan de slag te gaan!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Wanneer die in beide onze agenda’s past. Dit is een 1-on-1 sessie dus is makkelijk in te plannen.

Nee, ik help je door de sessie met vragen om zo samen te bekijken wat voor content het beste past bij jouw zaak.