Content of Reels brainstorm

Loop je vast op het bedenken van content of Reels die jouw doelgroep aanspreekt als zoete broodjes? Laat het aan mij over.

Ik duik in jouw zaak en doelgroep en ga op zoek naar de beste content voor jouw zaak. Je ontvangt een document boordevol ideeën die jij meteen kan omzetten in converterende posts of Reels.

Wat je kan verwachten

Ik focus me volledig op jouw business om zo tot content ideeën te komen voor de komende weken of zelfs maanden. Geen algemene inspiratie, maar ideeën die volledig afgestemd zijn op jouw zaak en doelgroep.

Herken jij dit?

Je hebt helemaal geen idee wat je moet posten op Instagram, laat staan welke Reels jij kan maken en dus stel je het maar uit. Uiteindelijk komt er niets van in huis en blijf je hangen in jouw groei. Omdat je weet dat je online aanwezig moet zijn als ondernemer, beslis je toch een post of Reel te maken, zonder al te veel succes weliswaar. Interactie blijft uit waardoor je ontmoedigd geraakt.

De volgende vragen heb je jezelf meermaals al gesteld:

En wil jij liever dit?

Dan is een content of Reels brainstorm net wat jij nodig hebt!

Ik duik in jouw bedrijf en content en zorg ervoor dat jij de komende periode niet meer hoeft na te maken over jouw content en Reels. Je plukt simpelweg één van de ideetjes uit het aangeleverde document en werkt het uit zoals aangegeven. Het grote nadenkwerk over de ‘wat’ is al gebeurd en dat op maat van jouw bedrijf en doelgroep.

Afhankelijk van hoe vaak je wil posten, kom jij met de ideeën die voortvloeien uit deze brainstorm de komende weken tot zelfs 3 maanden toe. De vraag “wat zal ik nu maar eens posten” is verleden tijd. Je hebt vanaf nu altijd ideetjes om op terug te vallen. 

Content brainstorm

Single posts & carousels
197
  • Éénmalige content brainstorm door mij
  • Voorbereidende vragenlijst
  • Document boordevol single post & carousel ideeën (minimaal 25)

Reels brainstorm

Reels
197
  • Éénmalige Reels brainstorm door mij
  • Voorbereidende vragenlijst
  • Document met 8 Reels concepten
Populair

Combo brainstorm

Single posts, carousels & Reels
394
297
  • Éénmalige content & Reels brainstorm door mij​
  • Voorbereidende vragenlijst
  • Document met minimaal 25 single post of carousels & 8 Reels concepten​

Prijzen excl. BTW

Happy customers

“Ik heb bij Romina een brainstormsessie gepland om zo meer inspiratie te krijgen over welke soort content ik kan maken. Na de brainstorm heb ik meer dan 50 (!) content ideeën! Zaken die voor mij vanzelfsprekend lijken zijn voor mensen die niet in mijn sector zitten wel interessant en hebben vaak meer uitleg nodig. Door dat Romina zo doorvraagt op zaken komen deze zaken naar boven die interessant zijn om hierover content te maken
Een echte aanrader dus! ❤️

– Sarah Vandepitte – Fotografe