Contentplanner

Content planner

Productiviteit & structuur op Instagram

Je zet social media al in of bent er met goede moed aan begonnen, maar spendeert er veel tijd aan of slaagt er niet in consistent aanwezig te zijn. Er zit niet echt een structuur in je werkwijze en je planning loopt vaak in de soep of is onbestaande. Je wil er graag meer structuur en duidelijkheid in brengen zodat je niet meer hoeft te stressen en altijd content hebt klaarstaan.

Herkenbaar? Dan is deze planner echt voor jou!

Romina-submark-donkerroos

Wat je krijgt

Dé tool die jouw content planning een stuk makkelijker en overzichtelijker zal maken.

Herken jij dit?

En wil jij liever dit?

Dan is content planning 101 wat jij nodig hebt!

Je weet al dat social media van groot belang is in een online marketing aanpak. TOP! Dat is al een goede start. Wat nog beter zou zijn? Dat je social media op een efficiënte manier kan inzetten, met duidelijke planning waar je altijd naar kan teruggrijpen. En daar loopt het vaak mis. Zeker als je niet de juiste tools aangereikt krijgt.

De juiste tools kunnen ervoor zorgen dat jouw social media aanpak moeiteloos verloopt en een plezier wordt.

De investering

Voor deze tool én videotraining betaal je éénmalig €120 excl. BTW.

Je krijgt levenslang toegang tot de planner én tot de jaarlijkse update (met jaarlijkse nieuwe inhaakkalender).

Content planning 101 is voor jou als ...

Content planning 101 in het kort

Met behulp van de uitgebreide begeleidende video ga jij met deze spreadsheet aan de slag. Van brainstorm tot evaluatie, voor elke content creatie fase is er een tabje voorzien. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar ‘waar je dat ene content idee toch weer had neergeschreven’, en zit alles netjes, gestructureerd en overzichtelijk in 1 tool.

Wat zeggen anderen?

Hi, Ik ben Romina

Na ervaring op te doen bij bedrijven als Fiets! en Schoenen Torfs, voelde ik me geroepen om ook ondernemers vooruit te helpen met hun online zichtbaarheid en doelen. Hoe ik dat doe? Door middel van Instagram marketing.

Ben je op zoek naar tips of heb je hulp nodig om jouw Instagram account doelgericht in te zetten?

I’m your girl!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Een tweede datum ligt nog niet vast, maar zet je hier op de wachtlijst of stuur me een berichtje via Instagram, dan hou ik je op de hoogte van volgende mogelijke data.

Jazeker! Ik neem jou mee doorheen het hele proces en help je op weg. 

Omdat we actief aan de slag gaan is het handig om jouw laptop, gsm en bijhorende opladers te voorzien. Verder voorzie ik nog enkele andere benodigdheden om het proces te vergemakkelijken.

Jazeker. Je zal de mogelijkheid hebben om gratis en voor de deur te parkeren.

Natuurlijk. Laat me weten wat jouw allergieën en intoleranties zijn na inschrijving en ik zorg voor een alternatief voor jou.