Diensten

Online marketing totaalpakket

De diverse online marketing aspecten gaan hand in hand met elkaar. In de ideale wereld zou je dan ook al deze aspecten combineren om zo tot een perfect online marketingplan te komen. Daarom kan je bij mij terecht voor al deze aspecten om ook als kleiner of startend bedrijf een online marketing strategie mogelijk te maken en groei te realiseren.

Social media

Wanneer je aan online zichtbaarheid denkt, kan social media absoluut niet meer ontbreken. Er is geen ontkomen meer aan, ook jouw potentiële klant zit op instagram of facebook. Natuurlijk wil jij je wel volledig op jouw bedrijf blijven focussen. Misschien heb je ook helemaal geen idee welk kanaal jij nodig hebt of hoe je dit best aanpakt. Daarom sta ik voor je klaar om jouw social media kanalen volledig voor jouw te beheren zodat jij je hierover verder geen zorgen meer hoeft te maken.

E-mailmarketing

Naast het bereiken van potentiële nieuwe klanten via social media of search engine marketing, is het belang van direct contact met geïnteresseerden niet te onderschatten! Het is een absolute must om een goede flow in e-mailmarketing neer te zetten om zo potentiële klanten over de streep te halen. Geen idee hoe hieraan te beginnen? Ik werk dit met veel plezier voor jou uit zodat jij meer sales gaat genereren zonder hier zelf meer tijd in te hoeven steken.

Content

Aanwezig zijn via diverse kanalen is een must, maar daar hoort natuurlijk ook de juiste content bij. Ben je zelf niet zo creatief aangelegd? Of heb je geen tijd om zelf foto’s te maken of teksten te schrijven? Bij mij kan je terecht voor copyrighting en fotografie voor jouw bedrijf. Zo krijg jij al jouw content hapklaar aangeleverd zodat jij hier zelf niets meer voor hoeft te doen.

Search engine marketing

Search engine marketing. Wat is dat nu precies? Kort samengevat is dit het naar voren brengen van jouw merk en jouw bedrijf via zoekmachines. Google is voor niemand nog onbekend en het is dan ook van belang om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen bij de juiste zoekwoorden.

Website/webshop

Zeker niet te onderschatten is de website of webshop voor jouw bedrijf. Er eentje hebben is alvast een stap in de goede richting, maar nog veel belangrijker is dat deze gebruiksvriendelijk is, zo weinig mogelijk drempels bevat en goed online vindbaar is. Heb je nog geen webshop om wille van de hoge prijzen? Dan kijken we samen naar een budgetvriendelijke oplossing.

Meld je aan voor mijn gratis online marketing tips en ga meteen aan de slag.

*verplicht