Hashtag workshop (online)​

In deze actieve workshop kom je alles te weten over hashtags en het optimale gebruik ervan op Instagram voor jou business. Ik neem je mee doorheen de wat, de waarom, de waar en de hoe. En beantwoord alle veelgestelde vragen.

Na deze workshop heb jij een afgewerkte hashtag strategie die je meteen kan inzetten op jouw social media kanalen.

Romina-submark-donkerroos

Wat kan je verwachten?

De workshop bestaat uit verschillende korte, snackable video’s van 5 à 10 minuutjes
Bij deze video’s krijg je worksheets die je samen met de begeleidende video kan invullen.
De worksheet zijn zo opgebouwd dat je aan het einde van de workshop een uitgewerkte hashtag strategie hebt die je meteen kan inzetten.

Herken jij dit?

Hashtags zijn een “ver van je bed”-show en leveren momenteel niets op. Je ziet het nut er niet meer helemaal van in, want in je statistieken valt er amper bereik uit hashtags te bespeuren. Vragen zoals de volgende, die stel je je regelmatig:

En wil jij liever dit?

Dan is deze hashtag workshop wat jij nodig hebt

Ga meteen aan de slag en werk vandaag nog jouw content strategie uit. Ik begeleid je erdoorheen door middel van video’s, worksheet, tips en tricks. 

Na afloop heb jij een antwoord op al jouw hashtag gerelateerde vragen en weet je perfect hoe je hashtag onderzoek doet en hoe jouw hashtag strategie eruit ziet. Je hoeft de hashtags enkel nog toe te passen.

Ik leer je wat goede hashtags zijn, hoe en waar je ze vindt, hoe je ze gebruikt en hoe je kan nagaan welke werken. Met jouw strategische hashtags ga je eindelijk meer bereik halen uit jouw posts, met als gevolg, meer volgers en meer nieuwe klanten.

Je kan kiezen uit 2 opties:

Er zijn 2 verschillende opties waar je uit kan kiezen.
Er geldt tijdelijk een Black Friday sale, die nooit meer terug zal komen!

Optie 1: Online hashtag workshop

Enkel de hashtag workshop bestaande uit 1,5 uur videomateriaal, worksheet en een hashtag research template. De prijs is nu 59€, de waarde is €197.

Optie 2: hashtag Workshop + content planner

Hashtag workshop bestaan uit uit 1,5 uur videomateriaal, worksheet en een hashtag research template in combinatie met mijn content planner (t.w.v. €120) waarmee je moeiteloos al jouw content voor een langere periode klaarzet. De prijs is nu 149, de waarde is €317.

Eindelijk duidelijkheid over hashtags

Gedaan met twijfelen over welke hashtags nu voor JOU relevant zijn. Dankzij concrete voorbeelden wordt het eindelijk allemaal duidelijk en kan ook jij op beide oren slapen dat je de juiste hashtags inzet voor optimaal bereik van jouw doelgroep en potentiële klanten.

Wat zeggen anderen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam klant
Bedrijf
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam klant
Bedrijf

Mijn verhaal

Na ervaring op te doen bij bedrijven als Fiets! en Schoenen Torfs, voelde ik me geroepen om ook ondernemers vooruit te helpen met hun online zichtbaarheid en doelen. Hoe ik dat doe? Instagram is my middle name.

En als je Instagram zegt, zeg je hashtags. Een workshop rond dit thema kon dan ook niet ontbreken in mijn aanbod. Al jouw vragen worden nu eindelijk beantwoord. Koop dus snel jouw ticketje voor de workshop en let’s get do it!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Ja! De workshop is zo opgesteld dat iedereen de korte video’s kan volgen om een strategie uit te werken. Er is geen voorkennis nodig, ik neem je vanaf het begin mee in het hele hashtag concept en begeleid je stap voor stap naar jouw eigen hashtag strategie.

Je kan al je vragen in de leeromgeving stellen. Er is een Q&A sectie waar dit mogelijk is en waar ik alle vragen persoonlijk beantwoord.

Je kan de workshop meteen na inschrijving volgen. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, waar je door middel van korte video’s en worksheets meteen aan de slag kan. Je kan de workshop dus ook op elk moment herbekijken.