The Instagram Accelerator: Het enige Instagram programma dat je ooit nog nodig zal hebben

Trek je droomklanten aan en haal consistent omzet uit Instagram

Wat als je eindelijk weet wat wel en niet werkt om te verkopen op Instagram zonder 1000’den volgers te hebben, in DM’s te moeten pushen of te investeren in advertenties om jouw doelen zou behalen? Zou jij dan eindelijk all-in gaan op Instagram?

Herken je jezelf hierin?

 • Je groeit niet of heel erg traag
 • Je haalt zelden of nooit een nieuwe klant uit Instagram
 • Als jij post, blijft het stil
 • Je feed ziet er nog als een rommeltje uit, maar je hebt geen idee hoe dit aan te pakken
 • Het lukt je maar niet om regelmatig te posten want dat kost teveel tijd

 

Frustrerend, want andere ondernemers lijken in stijgende lijn te groeien.
Je kan daarnaast ook niet rekenen op interactie van de volgers die je dan wel hebt.

Kortom: je bent een beetje klaar met Instagram. Je groei loopt vast, je sales blijven uit. En je hebt geen idee wat er nodig is om hier verandering in te brengen.

Ik zie je, ik hoor je

Maar wat als ...

En dit allemaal zonder overwerkt te zijn en zonder te overtuigen of pushen.

Het is mogelijk! Het enige dat je nodig hebt, is een duidelijk doel, een slimme strategie en een helpende hand om deze reis naar succes te vergemakkelijken. En dat is exact wat “The Instagram Accelerator” is.

Ik weet waar je door gaat

I’ve been there, en net dat zorgt ervoor dat ik weet wat jij nodig hebt.

Toen ik startte als social media manager kostte het mij heel wat tijd en zoekwerk om het meest efficiënte systeem te bepalen. Ik volgde dan ook verschillende cursussen en opleidingen om mijn processen te optimaliseren en creëerde een eigen planner om mij te helpen bij het creëren van content. 

Maar daar stopte het niet. Want er kwam ook heel wat mindset werk bij kijken en ik ging op zoek naar manieren om werk en privé terug in balans te krijgen, en dat terwijl mijn socials het werk voor mij deden.

En met die kennis en ervaring op zak help ik jou heel graag verder!

Jij bent klaar voor groei! Let’s act like it.

Bereid je voor, want vanaf nu zal het nooit meer hetzelfde zijn.
Vanaf nu

Maak kennis met dit unieke programma

The Instagram Accelerator

Het programma waarmee jij Instagram optimaal inzet voor meer omzet en meer jij.

▸ Modules boordevol kennis die ik de afgelopen jaren vergaarde
▸ Tools, technieken en strategieën die haalbaar zijn én resultaat brengen
▸ Template en cheat sheets om jouw leven makkelijker te maken

"De tijd en rust in mijn hoofd die zij vrijmaakt zijn goud waard!"

Wat je gaat leren

Tijdens dit traject neem ik je mee in mijn unieke Instagram aanpak die ervoor zorgt dat ik zonder overwhelm consistent nieuwe klanten aantrek én converteer. Denk hierbij aan topics zoals:

 • Een sterke online aanwezigheid van jouw (personal) brand uitbouwen
 • Je brand niet af laten hangen van het algoritme, maar zelf in controle zijn van je eigen merk
 • Het creëren van content die resoneert met jouw droomklant, en aansluit bij jouw waarden en persoonlijkheid
 • Jouw creativiteit de vrije loop laten gaan in jouw eigen online wereld
 • Op een comfortabele en authentieke manier een band bouwen met jouw doelgroep
 • Een duurzaam content creatie proces en post schema uitbouwen dat jouw energie respecteert

 

Aan het einde van dit programma heb je een sterke en succesvolle Instagram aanwezigheid die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Je bent voorzien van de nodige kennis en tools om jouw trouwe community uit te breiden én te converteren en op die manier jouw doelen te behalen.

En daarbovenop ontvang je

In de DIY formule:

In de Deluxe formule:

In de Elite formule:

Jij stapt nu in!

Dat mag gevierd worden. Ontdek de bonussen hieronder.

Dat mag gevierd worden. Daarom krijg jij de beste deal die er ooit zal zijn

Want omdat jij de tijd in jezelf investeerde en in de eerste editie stapt, krijg jij enkele fantastische voordelen

 1. Jij krijgt als eerste de kans om in te schrijven en jouw plek te claimen. De Deluxe en Elite formule gaan in kleine groep door om het beste resultaat te kunnen garanderen. Snel zijn is dus de boodschap, en jij hebt hier alvast een stapje voor.
 2. Jij krijgt tot maar liefst €500 korting en dus geniet jij nu van de beste voordelen. 
 3. Je geniet van fantastische bonussen, die je absoluut niet wil missen. Je leest er hieronder meer over.

Als je je nu inschrijft, krijg je deze

Bonussen

Mini cursus
Instagram basics

Loop je technisch nog ergens tegenaan op Instagram? In deze mini cursus leer ik je hoe alle knoppen en functies in Instagram werken.

t.w.v. €195

Masterclass "Instagram voor introverten"

Ik leer je hoe jij jouw introversie als sterkte kan zien én kan inzetten voor Instagram.

t.w.v. €95

The Instagram Accelerator

Totale waarde: €1885

€995 i.p.v. €1295

Inschrijven kan vanaf €100 per maand

Wat je krijgt

 • 8 online modules vol hapklare kennis
 • Digitaal content pakket
 • Instagram audit + leerplan

*Prijzen excl. BTW

Al meer dan 100 klanten gingen jou voor! 🤩

Een tijdje geleden kruisten onze paden, en ik ben ontzettend dankbaar dat ik Romina heb leren kennen. Doorheen de jaren is gebleken dat Instagram voor mij een ontzettend belangrijke, krachtige en vooral onmisbare tool is om mijn business te laten groeien. Alleen ontbreekt mij de tijd, het inzicht en de kennis om Instagram heel strategisch in te zetten, om nog meer groei te kunnen genereren en zo kwam ik terecht bij Romina.

Samen hebben we bekeken welke content op welke manier ik graag aan mijn doelgroep zou laten zien om dit heel doelgericht te gaan posten. Met als resultaat dat Romina mij dankzij onze samenwerking meer rust biedt, aangezien mijn Instagram content voor een bepaalde periode steeds ingepland staat. Daarnaast werpt het ook zijn vruchten af, aangezien mijn statistieken sinds dag 1 van onze samenwerking de lucht in gaan, ik meer volgers genereer en ik meer interactie krijg met zowel volgers als niet-volgers. Dit was ook de opzet die ik wou bekomen, namelijk meer authenticiteit, meer communicatie met mijn doelgroep, om daaruit meer sales te gaan genereren.

Dankzij de brainstorm sessies met Romina wordt het heel duidelijk welke content je op welke manier naar buiten kan brengen. Instagram vormde voor mij altijd een overwhelm omdat ik altijd twijfelde op welke manier ik welke content kon visualiseren: ‘Moet ik een Reel, een afbeelding, of meerdere afbeeldingen posten? Moet ik er een caption bij schrijven, ja of nee?’ Die overwhelm wordt weggenomen dankzij Romina’s inzichten over hoe je Instagram strategisch en op een authentieke manier kan inzetten.

– Lisa-Marie, LM Ceramics

“Voor ik Romina ontdekte had ik al wat kennis vergaard over insta, ik wilde dus niet zomaar de eerste de beste cursus volgen. Ik had nood aan specifieke kennis op meerdere gebieden. Daarom liet ik haar een audit doen van mijn volledige Instagram. Wat volgde was een uitgebreide evaluatie met nodige tekst én uitleg. Daarna kocht ik Romina haar hashtag workshop, dat was een tweede schot in de roos. Ein-de-lijk weet ik hoe ik deze # beestjes écht moet gebruiken! Ondertussen ben ik aan de slag met haar content planner om met een gerichte strategie mijn socials te beheren. En wanneer ik dat dan in praktijk omzet is ze stiekem weer daar om mij aan te moedigen. Yep, she’s my favourite insta cheerleader! ♥️🙌🏼”

– Birgit, Atelje B

“Sinds ik samenwerk met Romina heb ik plots uren vrij die ik terug kan investeren in mijn core business… ZALIG! Geen gepieker meer over waar mijn volgende posts er moeten uitzien en van waar ik in hemelsnaam de inspo ga vinden om ze er te zetten! 😅 Ik kan echt zeggen dat Romina de beste maandelijkse investering is die ik maak! De tijd en rust in mijn hoofd die zij vrijmaakt zijn goud waard!”

– Ellen, Full Circle Coaching

“Sinds ik met Romina samenwerk voor mijn content worden mijn ideeën omgezet in consistente, krachtige posts.
Volledig in mijn Tone of voice. De manier van samenwerken via haar fantastische content planner zorgt ervoor dat het overzichtelijk is. Dat content steeds beschikbaar blijft EN dat er ruim van te voren ingepland kan worden!
Maw dankjewel Romina!”

– Naomi, Virtual Naomi

Na dit traject heb jij:

Meet your coach

Hi, Ik ben Romina. 33 jaar, catmom van 2 scottish folds en een echte huismus. De lockdowns liggen intussen een hele tijd achter ons, maar brachten voor mij een grote verandering met zich mee. Ik startte als zelfstandige social media manager en doe dit nog steeds met passie. Maar mijn introverte zelf uitte zich meer dan ooit en sneller dan ooit geraakte ik overprikkeld, overweldigd en uitgeblust. Ik wist dus dat de dagelijkse druk om online zichtbaar te zijn niet voor mij was, ondanks dat dit niet strookte met de job als social media manager en instagram coach. En dus ging ik op zoek naar manieren die voor mij werkten, and I found them. Ik deel ze dan ook met veel plezier met jou als fellow introvert. Want het leven is te mooi om constant over onze limieten te gaan en te ondernemen op een manier die niet goed voelt.

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Zodra jij je inschrijft krijg jij meteen toegang tot het programma. 

Je kan dus al meteen aan de slag zodra je inschrijft. Daarnaast ontvang je jouw audit en leerplan binnen de 2 tot maximaal 4 weken.

Je kan in principe instappen wanneer het voor jou past, maar de korting geldt enkel nu en kan steeds veranderen. 

Instagram is here to stay. Dus als je er nu niet actief mee aan de slag gaat om jouw bedrijf te doen groeien en bloeien, wanneer dan wel? 

Ja, die is er. Je krijg toegang tot mijn 1 op 1 strategiesessie die jij los kan bijboeken wanneer jij er nood aan hebt. Deze 1 op 1 strategiesessies zijn exclusief voor IGA leden, en kunnen dus niet los aangekocht worden.

100% ja! Hoewel ik business coaching sterk aanbeveel (en hier zelf al jaren in investeer), weet ik uit ervaring dat hierin vaak maar oppervlakkig op Instagram wordt ingegaan, om zo meerdere verschillende topics te behandelen. Het verschil met dit programma is dat we écht in de diepte gaan, zodat jij nooit meer met vragen rond Instagram zit en weet hoe je het optimaal kan inzetten voor jouw bedrijf.

IGA is geschikt voor ondernemers zoals: 

 • Coaches
 • Kennisondernemers
 • Dienstverleners
 • Ondernemers met digitale producten
 • Ondernemers met cursussen
 • Copywriters
 • Webdesigners 
 • Wedding planners
 • Virtual assistants
 • Freelancers
 • Marketeers
 • Social media managers
 • Grafisch ontwerpers
 • Ondernemers in de beautysector
 • Boekhouders
 • Diëtisten of gelijkaardige ondernemers
Staat jouw bedrijf hier niet tussen? Stuur me gerust even een berichtje om af te stemmen of dit programma ook geschikt is voor jou.

Alles rondom Instagram, van A tot Z. Wil je zeker zijn dat hetgeen jij wil leren ook in IGA vervat zit? Stuur me gerust even een berichtje. Ik laat het je met plezier weten.

 

You made it this far!

Klaar om nu ook écht stappen te zetten naar meer online zichtbaarheid mét rust in je hoofd.
Ik help je er graag bij!