IG Academy

Hét Instagram groei membership voor ondernemers die meer klanten en omzet uit hun Instagram account willen halen. Niet langer gokken en gissen, maar eindelijk antwoord krijgen op al jouw vragen en feedback krijgen waarmee je écht aan de slag kan.

Beeld je eens in …

Je hoeft geen 20x per week te posten om succesvol te verkopen op Instagram. Stap per stap je content onder de loep nemen is all it takes.

Het ding is: Ik zou je kunnen beloven dat je met bepaalde stappen binnen 3 maanden 10.000 volgers hebt. Maar de waarheid is: iedereen en elke sector groeit op een ander en eigen tempo. Het is de consistentie en volharding die je uiteindelijk de gewenste resultaten zal opleveren. 

En wat helpt bij die consistentie en volharding? Right, feedback en opvolging. Want alleen is maar alleen en blijven gissen en gokken brengt je helaas vaak nergens behalve naar eeuwige twijfel.

+100 klanten

+20 accounts beheerd

+3750 posts gecreëerd

IG Academy is het membership dat jou zal helpen om een community te bouwen die oprechte interesse heeft in wat jij te bieden hebt, met meer omzet als resultaat.

Herken je dit?

Wat je krijgt in IG Academy

💻 Maandelijkse trainingen en tools

T.w.v. €245

Maandelijks verschijnt er minstens 1 nieuwe training in de leeromgeving over een topic in of rond Instagram. Deze trainingen worden door mij en/of experten in andere vakgebieden gegeven. Denk aan topics zoals: Het algoritme, branding, content planning, content strategie, lancering op Instagram, zelfzorg x Instagram, een marketing plan, financiële doelen, Canva, …

📞 Maandelijkse live Q&A's in kleine groep

T.w.v. €395

Naast de trainingen, zijn er maandelijks 2 live Q&A’s van 1,5 uur waarin je al jouw vragen kan stellen over Instagram en daarrond. Geen call met 100 anderen, maar een kleine groep, zodat ook jij het podium kan nemen. Momenteel worden er om die reden maximaal 20 members toegelaten.

🗓️ Mijn bewezen content planner

T.w.v. €120

Om jouw Instagram aanwezigheid optimaal bij te staan, krijg je toegang tot mijn unieke, bewezen content planner. Deze Google spreadsheet bestaat uit alle tabjes die jij nodig hebt om je content consistent, strategisch en krachtig in te zetten. 

👥 Hechte community

T.w.v. €500

Naast toegang tot de leeromgeving, krijg je ook toegang tot de community. Hierin kan je tussen de calls door al jouw vragen stellen die ik zo vaak en uitgebreid mogelijk zal beantwoorden. Ook kan je hierin sparren met jouw mede members.

💶 Exclusieve kortingen en diensten

Tot -40%

Denk hierbij aan 1 op 1 sessies aan -40%, audits en strategie workshops aan -20%, mijn unieke coaching programma voor introverten aan -10% en exclusief toegang tot diensten die sinds de lancering steevast uitverkocht waren en waarvoor er wegens succes een klantenstop is.

Een kijkje in IG Academy

Hoe member worden?

Maandelijks

Let's try
195
85 Per maand
  • Inschrijven vanaf 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar

Jaarlijks

All in
1942
850 Per 12 maanden
  • Schrijf je ineens in voor 1 jaar en ontvang 2 maanden gratis toegang

Exclusieve bonussen

omdat jij mijn masterclass bijwoonde

Straffe korting

Om de lancering van dit nieuwe membership te vieren, ontvang je de strafste korting ooit. Ik weet dat de kortingen die je hierboven ziet zot zijn, dus wacht niet te lang. Want deze komen NOOIT meer terug!
T.w.v. €110 per maand

Mijn bewezen content planner

Deze Google spreadsheet bestaat uit alle tabjes die jij nodig hebt om je content consistent, strategisch en krachtig in te zetten. Extra bonus: De planner wordt jaarlijkse geüpdatet, ook deze updates ontvang jij.
T.w.v. €120

1 op 1 sessie

De Eerste 5 members ontvangen een 1 op 1 sessie t.w.v. €197 bovenop het membership. Deze sessie zal je in augustus of september kunnen inplannen via de online agenda.
T.w.v. €197

Happy customers

De kleine, maar gezellige community heeft al wat bijgebracht en leuk om elkaars mening en feedback te ontvangen. Zo leren we met en van elkaar. Ook al is elk van ons actief op een ander vakgebied, toch weet Romina zich meteen in te leven in ieders verhaal, en dat maakt het net fijn & persoonlijk. Ook haar eigen planner is een gouden tool! Nooit gedacht dat een content planner er zo efficient kon uitzien, haha! Zelf deed ik niet de moeite om er een te maken, maar deze is One of my favorite tools now! 

– Ellen, Elsalige Photography

Lieve Romina,

Ik wil je graag wat feedback geven over de geweldige persoon die je bent, en de waarde die je toevoegt aan mijn Instagram verhaal (althans, het proberen ervan haha). Je kennis en expertise zijn duidelijk merkbaar! De tips, strategieën en inzichten die je met ons deelt, hebben me echt al op weg geholpen (ook ondanks de korte termijn)! Nog niet zolang geleden wist ik niet eens van het bestaan van een ‘hook’, CTA af, laat staan wat het belang van witregels of extra visuals zijn bij een carrousel! Ik heb oneven cijfers al leren omarmen 😂

Merci inspiratiebron Romina!
Ik verlang al naar Romina tijd 😉

– Ellis, Pilaar

IG Academy is anders dan elk Instagram aanbod dat je ooit zag, want …

✅ Het is een membership en dus blijft het evolueren, net zoals Instagram. Het wordt continu geüpdatet met het laatste nieuws uit Instagram én nieuwe trainingen over diverse topics in en rond Instagram.

 Je krijgt exclusief toegang om laagdrempelig 1 op 1 met mij te werken aan 40% korting. Die korting geef ik nooit, en zal je ook nooit ergens anders krijgen!

 Het gaat verder dan Instagram, want geregeld zal je gastsprekers mogen verwachten over topics buiten Instagram. Denk aan finances, zelfzorg in je business en marketing in de brede zin van het woord.

 Het is bewust laagdrempelig én in kleine groep. The best of both worlds dus. Geen massacalls waarin je nooit persoonlijke feedback ontvangt maar écht persoonlijk en toch betaalbaar.

 

IG Academy in het kort

Je krijgt alles wat je ooit zal nodig hebben voor meer groei in je bussines:
☑️ Kennis over zowel Instagram als topics erbuiten
☑️ 1 op 1 coaching aan ongeziene tarieven
☑️ Een community waar persoonlijkheid centraal staat

En dat voor €85 ipv €195 per maand! 🤯
Beter dan dit gaat het niet worden. Dat kan ik je beloven.

De komende maanden in IG Academy

Wat je kan verwachten:

FAQ

De A's op jouw Q's.

Dit membership is voor elke ondernemer die het beste uit zijn of haar account wil halen. De sector waarin je zit, speelt over het algemeen geen rol.

Ik geef even een voorbeeld voor ondernemers die een perfecte fit zijn: Business coach en andere coaches, copywriter, schoonheidsspecialist of andere beauty gerelateerde ondernemers, virtual assistants, webdesigner, branding expert, wedding planner, florist, social media manager, grafisch vormgever, accountant, fiscalist, …

Staat jouw job hier niet tussen? Stuur me gerust een berichtje om zeker te zijn of dit membership ook voor jou geschikt is.

Zodra je instapt in het maandelijkse membership, blijf je minimaal 3 maanden lid. Na deze 3 maanden kan je maandelijks opzeggen. Als je in het 12 maanden membership instapt, krijg je 12 maanden toegang. Nadien wordt het membership automatisch verlengd.

Wil je het membership stopzetten? Stuur dan een mailtje naar admin@rominadastolfo.be en ik breng het voor jou in orde.

Resultaten vragen tijd, en dat is niet anders voor Instagram. 1 maand aan kennis en implementatie zal niet volstaan om je business doelen te behalen. Daarom vraag ik je minimaal 3 maanden het beste uit het membership te halen zodat je ook uit je business het beste kan halen.

Dat kan! Van zodra je member bent van IG Academy krijg je niet alleen toegang tot de live calls en de community waarin je vragen kan stellen die ik zoveel mogelijk zal beantwoorden. Je krijgt ook de mogelijkheid om aan 40% korting een 1 op 1 call te plannen. Zo kunnen we nog dieper ingaan op jouw business en kunnen jouw vragen specifieker en persoonlijker beantwoord worden.

IG Academy is een membership, wat wil zeggen dat het continu mee zal evolueren met de tijd en dus ook met alle veranderingen in Instagram. Welke Instagram update er ook komt in de toekomst, in IG Academy zal deze besproken worden zodat jij als eerste mee bent met dit nieuws. Iets waarvoor het algoritme je ook zal belonen.

Jazeker! Op de checkout pagina kan je jouw bedrijfsnaam invoeren. Zodra je dit doet, verschijnt ook het veld om jouw BTW nummer in te voeren. Je ontvangt na betaling automatisch een factuur in je mailbox zodat jij jouw membership kan inbrengen als zakelijke uitgave.