Yes, wij gaan samen content maken en reels opnemen!

Ik hoop dat jij er al evenveel zin in hebt als ik, want na deze dag, zal je niet alleen content voor de volgende 4 weken hebben klaarstaan, je zal ook voldoende Reels hebben om enkele weken of zelfs maanden verder te kunnen vullen.

Jouw datum ligt intussen vast, maar vooraleer we aan de slag kunnen gaan, wil ik je vragen de vragenlijst hieronder in te vullen. Zo kan ik jouw dag en Reels shoot goed voorbereiden. Want je weet wat ze zeggen; voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook zeker voor Instagram content en Reels.

Neem even de tijd om deze vragenlijst in te vullen. 

Zo kan ik onze Insta VIP dag zo goed mogelijk voorbereiden.

We zijn bijna klaar om binnenkort samen content te maken en reels te shooten. 
Plan je hieronder nog even jouw voorbereidende call in?

Je doet dit best ongeveer 1 week voor de geplande Insta VIP dag.
Neem dus zeker even de datum van jouw Insta VIP dag erbij.