Welkom jumpstarter

Bedankt dat jij erbij was tijdens de Social media en Instagram workshop. 
Op deze pagina vind je enkele genoemde resources, met daarnaast de mogelijkheden om vanaf nu jouw Instagram marketing professioneel aan te pakken. 

Twijfel je over de beste optie voor jou?
Stuur me een berichtje via
Instagram of boek een kennismakingsgesprek en ik help je met veel plezier verder.

Insta Jumpstart

Bundel bestaande uit mijn unieke digitale content planner, de online hashtag workshop en een brainstorm sessie met Romina. Exclusief voor jumpstarters.

Contentplanner
coaching Romina Dastolfo

Workshop: Content plan, create and go dag​

Wil je jouw eigen socials doen, maar mis je accountability, strategie, structuur en focus? Loop je ergens op vast waardoor je het plannen en maken van jouw content steeds uitstelt. Tijdens deze content workshop gaan we in kleine groep samen aan de slag. Je gaat naar huis met een maand aan content.
Let op: Max. 4 plekjes!

Reels shoot of content dag

Merk je dat het maken van reels of content in het algemeen nog moeizaam verloopt? Het kost je te veel tijd, om nog maar te zwijgen van al die speciale effectjes. Tijdens een reels shoot of content dag gaan we samen aan de slag. Na een content dag staat jouw content voor de komende 4 weken klaar. Binnen een reels shoot van 2 uur staan er reels klaar voor 2 maanden.
Let op: beperkte plaatsen vanaf  augustus. 2 content dagen & 3 reels shoots.

Storytime by Hanna Struyvelt

Deze handige kaartenset helpt jou als ondernemer om verhalend te schrijven. Waarom is dat nu zo belangrijk? Simpel! Verhalen verbinden en zetten aan tot actie. Daarom zijn ze cruciaal wanneer jij op een authentieke manier wil communiceren met (potentiële) klanten.

Shop met de code Romina15 voor 15% korting.

Gratis e-book

Content planning 101

Je social media zo efficiënt mogelijk inzetten zonder tijdsverlies? Dan is een content planning cruciaal. In dit e-book neem ik je stap voor stap mee in mijn manier van content planning waarmee ik maandelijks +125 posts maak voor klanten.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

Happy customers

review romina dastolfo - lotte

“Ik volgde bij Romina de ‘Social plan, create & go day’ & kan hem zeker aanraden aan elke ondernemer die hulp kan gebruiken bij het maken van een content plan! Je krijgt een super handige content planner en heel veel tips en gaat naar huis met enorm veel ideeën en een gevulde content planning voor 1 maand. Heel waardevol! “

– Lotte, LDS Graphic Design

“Ik volgde bij Romina een workshop content plannen en heb hier enorm veel van bijgeleerd! Een leuke dag waarbij we heel goed ontvangen werden, een inspirerende voormiddag hadden met duidelijke uitleg en in de namiddag meteen aan de slag zijn gegaan. Voor mij is dit een ideale manier om met mijn content aan de slag te gaan en zo snel en goed een plan klaar te hebben.
Mij zie je zeker terug! 😄

– Marlies, The Beauty Business Coach & Instituut M’Adam