Welkom jumpstarter

Bedankt dat jij erbij was tijdens de Social media en Instagram workshop. 
Op deze pagina vind je enkele genoemde resources, met daarnaast de mogelijkheden om vanaf nu jouw Instagram marketing professioneel aan te pakken. 

Twijfel je over de beste optie voor jou?
Stuur me een berichtje via
Instagram of boek een kennismakingsgesprek en ik help je met veel plezier verder.

Insta Jumpstart

Bundel bestaande uit mijn unieke digitale content planner, de online hashtag workshop en een content brainstorm door Romina. Exclusief voor jumpstarters.

Contentplanner
coaching Romina Dastolfo

Workshop: Content plan, create and go dag​

Wil je jouw eigen socials doen, maar mis je accountability, strategie, structuur en focus? Loop je ergens op vast waardoor je het plannen en maken van jouw content steeds uitstelt. Tijdens deze content workshop gaan we in kleine groep samen aan de slag. Je gaat naar huis met een contentplan voor de komende weken, enkele uitgewerkte posts en de know-how om de overige content thuis zelf verder uit te werken.

Let op: Max. 4 plekjes!

Reels shoot

Merk je dat het maken van reels nog moeizaam verloopt? Het kost je te veel tijd, om nog maar te zwijgen van al die speciale effectjes. Tijdens een reels shoot gaan we samen aan de slag. Na zo’n shoot staan er 8 reels klaar, genoeg voor 2 maanden.
Let op: zeer beperkte plaatsen!

Storytime by Hanna Struyvelt

Deze handige kaartenset helpt jou als ondernemer om verhalend te schrijven. Waarom is dat nu zo belangrijk? Simpel! Verhalen verbinden en zetten aan tot actie. Daarom zijn ze cruciaal wanneer jij op een authentieke manier wil communiceren met (potentiële) klanten.

Shop met de code Romina15 voor 15% korting.

Gratis e-book

Content planning 101

Je social media zo efficiënt mogelijk inzetten zonder tijdsverlies? Dan is een content planning cruciaal. In dit e-book neem ik je stap voor stap mee in mijn manier van content planning waarmee ik maandelijks +125 posts maak voor klanten.

Happy customers

review romina dastolfo - lotte

“Ik volgde bij Romina de ‘Social plan, create & go day’ & kan hem zeker aanraden aan elke ondernemer die hulp kan gebruiken bij het maken van een content plan! Je krijgt een super handige content planner en heel veel tips en gaat naar huis met enorm veel ideeën en een gevulde content planning voor 1 maand. Heel waardevol! “

– Lotte, LDS Graphic Design

“Ik volgde bij Romina een workshop content plannen en heb hier enorm veel van bijgeleerd! Een leuke dag waarbij we heel goed ontvangen werden, een inspirerende voormiddag hadden met duidelijke uitleg en in de namiddag meteen aan de slag zijn gegaan. Voor mij is dit een ideale manier om met mijn content aan de slag te gaan en zo snel en goed een plan klaar te hebben.
Mij zie je zeker terug! 😄

– Marlies, The Beauty Business Coach & Instituut M’Adam

“Omdat video steeds belangrijker wordt op Instagram, maakte ik zelf al een aantal Reels. Daar kroop altijd heel wat werk in: het bedenken van ideeën, het opnemen van de beelden, de montage, het uitzoeken van de audio, … Hierdoor kwam ik er niet toe om dit regelmatig te doen. Ik besliste daarom om een Reelsshoot bij Romina te boeken. Vooraf hadden we een online call waarin Romina alle ideeën voorstelde. Dat vond ik heel fijn, want zo hielden we enkel de Reels over waar ik mij comfortabel bij voelde. De dag zelf ging heel vlot en was zelfs superleuk om te doen! En het beste van al? Romina neemt alle nabewerking op zich, dus ik heb er zelf geen werk meer aan gehad. Zo heb ik op een heel eenvoudige en efficiënte manier elke week een Reel staan om te posten de komende maanden, zalig!”

– Hanna Struyvelt, Copywriter