Kerstspecial

Scoor t.e.m. 31 december zotte deals op enkele van mijn producten en diensten. 🤩

Maar let op

Voor sommige diensten zijn de plekken beperkt. Want dit soort kortingen, geef ik NOOIT! 

Scroll snel verder om mijn kerstcadeautjes voor jou te ontdekken.

Claim jouw korting

De korting wordt automatisch verrekend in de checkout zodra je op één van de blauwe knoppen klikt.

Content planner

In 2023 niet meer stressen over het feit dat je geen content hebt klaarstaan? Deze planner is perfect hiervoor. Samen met de video neem ik je mee in mijn plansysteem waarmee ik +125 posts per maand klaarzet, zonder stress.

Nu met €30 korting

Meer info lees je hier.

Reels brainstorm

Je wil wel Reels inzetten, maar die ideeën blijven bedenken? Not your cup of tea. Laat het denkwerk aan mij over, en krijg 8 concrete Reels concepten op maat van jouw bedrijf in jouw mailbox, zodat jij meteen over kan gaan tot het filmen ervan.

Nu met 24% korting (Dat is bijna €50 korting!)
Slechts 8 plaatsen

Meer info lees je hier.

Reels shoot

Liever alles wat betreft Reels uit handen geven? Ik help je van A tot Z verder met de Reels shoot. Niet alleen de ideetjes, maar ook het filmen en nabewerken neem ik in handen. Jij bent gedurende 2 uur de ster van de show dankzij mijn tips en begeleiding, nadien kan je weer volop verder met waar jij goed in bent. Voor de Reels shoots heb je 2 keuzes:

📽 Shooten bij mij in Gavere of op een eigen locatie binnen 25km van Gavere 
📽 Shooten op jouw eigen locatie verder dan 25 km van Gavere

 Nu tot ruim €100 korting!
Slechts 3 plaatsen

Meer info lees je hier.

Disclaimer

Deze kerstelf geniet momenteel van de kerstperiode. Dat wil zeggen dat jouw aankoop pas in januari afgerond zal worden. Maar laat deze cadeautjes zeker niet schieten, want ze komen niet meer terug aan deze prijzen! In the meantime: geniet ook zelf van kerst, en let’s kick ass in 2023! 💥

Happy customers

“Omdat video steeds belangrijker wordt op Instagram, maakte ik zelf al een aantal Reels. Daar kroop altijd heel wat werk in: het bedenken van ideeën, het opnemen van de beelden, de montage, het uitzoeken van de audio, … Hierdoor kwam ik er niet toe om dit regelmatig te doen. Ik besliste daarom om een Reelsshoot bij Romina te boeken. Vooraf hadden we een online call waarin Romina alle ideeën voorstelde. Dat vond ik heel fijn, want zo hielden we enkel de Reels over waar ik mij comfortabel bij voelde. De dag zelf ging heel vlot en was zelfs superleuk om te doen! En het beste van al? Romina neemt alle nabewerking op zich, dus ik heb er zelf geen werk meer aan gehad. Zo heb ik op een heel eenvoudige en efficiënte manier elke week een Reel staan om te posten de komende maanden, zalig!”

– Hanna Struyvelt, Copywriter

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Dat snap ik helemaal. Gelukkig kan ik op basis van jouw input goed meedenken en eerlijk aangeven wat voor jou het meeste resultaat zal opleveren. Stuur me daarom even een berichtje op Instagram, en dan help ik je met veel plezier verder.

Zodra je jouw Reels shoot boekt, krijgt je toegang tot mijn online agenda. Hierin zijn momenteel eind januari en begin februari nog plekjes vrij waaruit je kan kiezen. Zie je geen beschikbaarheid meer, of passen de data niet? Dan spreken we samen een geschikt moment af.

Zoals je in de disclaimer kon lezen, geniet ik momenteel zelf even van de kerstperiode en ga ik begin januari aan de slag met alle boekingen. Je mag jouw Reels brainstorm daarom uiterlijk eind januari in je mailbox verwachten. Let wel op: hiervoor is het nodig dat je de vragenlijst vooraf invult. Hiertoe krijg je meteen na het boeken toegang. Vergeet dit dus zeker niet, want zonder ingevulde vragenlijst kan ik niet aan de slag, en kan ik deze aanleverdatum dus niet garanderen.

Zoals je in de disclaimer kon lezen, geniet ik momenteel zelf even van de kerstperiode en ga ik begin januari aan de slag met alle boekingen. Je mag toegang tot jouw content planner daarom uiterlijk eind januari verwachten. Het zal het wachten waard zijn, beloofd! 😉