Gratis masterclass

Instagram roadmap naar meer klanten

Ik neem je mee in de roadmap die mij (als introvert) 93% van mijn omzet opleverde in 2022, enkel via Instagram.

Geen salespages, geen salescalls, geen e-mailmarketing, geen ads. Enkel en alleen de focus op 1 kanaal en een strategische aanpak.

Klinkt goed, toch? 
Schrijf je hieronder gratis in voor het moment dat voor jou past. 

24 oktober 14u-15u30

26 oktober 20u-21u30

28 oktober 10u-11u30

The key to succes

ligt hem in de combinatie van de juiste handelingen. Van het optimaliseren van je bio, tot het inzetten van sterke stories en andere features van Instagram. Elke handeling heeft impact op hoe blij het algoritme met jouw account is. En gelukkig kan ik jou vertellen waar dat algoritme nu écht blij van wordt. Zodat ook jij eindelijk consistent zichtbaar bent, je ideale klant aantrekt én verkoopt via Instagram. 🤩

Je bent het beu om zomaar wat te doen.
Je bent klaar voor gerichte actie met resultaat.

Je wil jouw bedrijf uitbouwen dankzij de kracht van social media, maar voelt je al snel overweldigd door alle uiteenlopende adviezen.

Je weet niet meer wat er nu wel en niet werkt. Het lukt je maar niet om meer bereik te halen met je posts. Om nog maar te zwijgen over het up to date te blijven met al die veranderingen in Instagram.

Gelukkig geef ik je hier dé oplossing voor in deze GRATIS masterclass.

Social media manager, Instagram expert en coach

In deze gratis Instagram roadmap

neem ik jou mee in het pad doorheen Instagram dat jouw account naar een hoger niveau zal tillen. Ik deel met je hoe ik (als introvert) Instagram uitbouwde tot mijn nummer 1 inkomstenbron. En nee, het succes ligt hem niet in het aantal volgers dat je hebt. 😉 

Wat zal je leren?

Extra voordeel voor jou

Want tijdens deze masterclass krijg jij als allereerste de kans om jouw plek in de Instagram accelerator te claimen.

En dat met mooie bonussen en kortingen t.w.v. meer dan €500, alleen voor wie de masterclass bijwoont.

Met de juiste tools, tips, tricks en kennis leer ik je van A tot Z hoe jij met gemak en zonder overwhelm Instagram succesvol kan inzetten. Jij bouwt binnenkort een loyale community die op elk moment klaar is om van jou te kopen.

Wat je kan verwachten:

  • De meest uitgebreide Instagram cursus die je ooit zal vinden
  • Maandelijkse live Q&A’s
  • Gastsessies van diverse experten in ondernemersland
  • Praktische handvaten, tools, cheat sheets en templates die jouw Instagram leven een stuk makkelijker zullen maken

 

Als social media manager & Instagram coach weet ik als geen ander welke challenges jij doormaakt op Instagram. En exact dat is waar ik je in dit programma bij ga helpen. Stap voor stap, met behapbare content, zodat jij eindelijk écht stappen kan nemen naar een succesvol Instagram account, zonder overwhelm.

Praktische info

  • Deze gratis masterclass gaat online door.

  • Na inschrijving ontvang je het zoomlinkje waarop de masterclass doorgaat. Don’t worry je hoeft je camera of microfoon niet aan te zetten.

  • Hiervan ontvang je de dag voor en van de masterclass nog een herinnering, maar noteer jouw gekozen moment zeker al in jouw agenda zodat je het zeker niet moet missen.

  • Kan je écht niet aanwezig zijn? Superjammer, maar ik bezorg je na de masterclass de replay. Maar let op: deze zal slechts 72 uur online staan, dus noteer ook dit in je agenda.

Kies jouw moment

Schrijf je in

De gratis masterclass gaat door op verschillende momenten.
Kies hieronder het moment dat het beste voor jou past, door het bijhorende formulier in te vullen.

6 juli 12u-13u

26 oktober 20u-21u30

28 oktober 10u-11u30

24 oktober 14u-15u30

26 oktober 20u-21u30

28 oktober 10u-11u30

Meet your introvert coach

Hi, Ik ben Romina. 33 jaar, catmom van 2 scottish folds en een echte huismus. De lockdowns liggen intussen een hele tijd achter ons, maar brachten voor mij een grote verandering met zich mee. Ik startte als zelfstandige social media manager en doe dit nog steeds met passie. Maar mijn introverte zelf uitte zich meer dan ooit en sneller dan ooit geraakte ik overprikkeld en overweldigd. Ik wist dus dat de dagelijkse druk om online zichtbaar te zijn niet voor mij was, ondanks dat dit niet strookte met de job als social media manager en instagram coach. En dus ging ik op zoek naar manieren die voor mij werkten, and I found them. Ik deel ze dan ook met veel plezier met jou als fellow introvert. Want het leven is te mooi om constant over onze limieten te gaan en te ondernemen op een manier die niet goed voelt.

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Passen geen van beide momenten? No worries. Hoewel ik aanraad er live bij te zijn om zo ineens je vragen te kunnen stellen, krijg je de dag na de masterclass de replay in jouw mailbox. Zo kan je, ook als je er niet live bij kan zijn, de masterclass alsnog bekijken. Let wel op, de masterclass zal beperkt beschikbaar blijven.