Gratis masterclass

Instagram voor introverte ondernemers

Ik toon jou hoe ik als introvert 93% van mijn omzet in 2022 enkel via Instagram genereerde, zonder constant aanwezig te moeten zijn.

Geen dagelijkse stories of posts, geen salespages, geen salescalls, geen e-mailmarketing, geen ads.

Klinkt goed, niet? 

Laat je niet vangen

Adviezen als “je moet dagelijks aanwezig zijn”, “meermaals per dag posten”, “Elke dag een Reel posten”, …

Allemaal goed bedoeld, maar laat je niet vangen. Want dit is NIET wat voor succes zal zorgen op Instagram. Wat dan wel? Daar vertel ik je graag meer over!

Herken jij dit?

Je wil jouw bedrijf uitbouwen dankzij de kracht van social media, maar voelt je al snel overweldigd door alle adviezen die niet stroken met jouw gevoel en persoonlijkheid. Want dagelijks enthousiast op stories verschijnen en je levensverhaal delen? Dat is niet aan jou besteed.

Het idee alleen al om constant nieuwe content te blijven bedenken en creëren én dagelijks de interactie met jouw volgers aan te gaan, jaagt je dan ook de stuipen op het lijf.

Gelukkig kan het ook anders! 

Good news, want dan is deze masterclass voor jou

In deze masterclass neem ik jou mee in mijn verhaal. Ik deel met je hoe ik als introvert Instagram uitbouwde tot mijn nummer 1 inkomstenbron. Zonder dagelijks aanwezig te moeten zijn, maar op een authentieke, duurzame en effectieve manier. 

Wat zal je leren?

En er is meer

Want tijdens deze masterclass krijg jij als allereerste de kans om jouw plek in het eerste “Instagram voor introverten” traject in België te claimen.

En dat met mooie bonussen t.w.v. meer dan €500 en maar liefst 20% korting, alleen voor wie de masterclass bijwoont.

Met de juiste tools, tips, tricks en kennis leer ik je van A tot Z hoe jij met gemak en zonder overwhelm Instagram succesvol kan inzetten. Jij bouwt binnenkort een loyale community die op elk moment klaar is om van jou te kopen.

Als introverte social media manager & Instagram coach weet ik als geen ander welke challenges jij doormaakt op Instagram. Laten we daarom samen jouw doelen nastreven en een einde maken aan het overdenken en piekeren. 

Kies jouw moment

Schrijf je in

De gratis masterclass gaat door op 2 verschillende momenten. Kies hieronder het moment dat het beste voor jou past, door het bijhorende formulier in te vullen.

21 maart 14u-15u

16 maart 20u-21u

21 maart 14u-15u

Meet your introvert coach

Hi, Ik ben Romina. 33 jaar, catmom van 2 scottish folds en een echte huismus. De lockdowns liggen intussen een hele tijd achter ons, maar brachten voor mij een grote verandering met zich mee. Ik startte als zelfstandige social media manager en doe dit nog steeds met passie. Maar mijn introverte zelf uitte zich meer dan ooit en sneller dan ooit geraakte ik overprikkeld en overweldigd. Ik wist dus dat de dagelijkse druk om online zichtbaar te zijn niet voor mij was, ondanks dat dit niet strookte met de job als social media manager en instagram coach. En dus ging ik op zoek naar manieren die voor mij werkten, and I found them. Ik deel ze dan ook met veel plezier met jou als fellow introvert. Want het leven is te mooi om constant over onze limieten te gaan en te ondernemen op een manier die niet goed voelt.

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Passen geen van beide momenten? No worries. Hoewel ik aanraad er live bij te zijn om zo ineens je vragen te kunnen stellen, krijg je de dag na de masterclass de replay in jouw mailbox. Zo kan je, ook als je er niet live bij kan zijn, de masterclass alsnog bekijken. Let wel op, de masterclass zal slechts 3 dagen beschikbaar blijven.