Jouw investering: €29 excl. BTW
Totale waarde: €199 excl. BTW

Reels masterclass

De go to Reels training voor meer views, interactie, volgers en klanten.

Dat Reels hot and happening zijn hoef ik jou niet meer te vertellen. Hoe je nu precies klanten aantrekt met Reels daarentegen, daar heb je wel nog wat vragen bij. 

I see you, I feel you. Je bent zeker niet alleen hierin, en daarom riep ik de reels masterclass in het leven.

Ik leer je het reilen en zeilen, de ins en outs, de must-knows van Reels tijdens deze 1,5 uur durende masterclass waarbij je vooraf jouw vragen kan insturen.

Ben jij klaar voor

Een Instagram account gevuld met Reels die

Misschien herken je het wel

Maar wat als het ook zo kon

Ik heb goed nieuws voor je

Want in de Reels masterclass neem ik gedurende ongeveer 1,5 uur mee in de wondere wereld van Reels. Bovendien krijg je vooraf de mogelijkheid om vragen in te sturen zodat je er écht alles uit kan halen.

In 90 minuten leer ik je

Wat deze masterclass jou oplevert

Concrete Reels ideeën
Geen vage fluff, maar concrete Reels ideeën voor verschillende sectoren. Denk aan beautysector, copywriters, kledingwinkels of -webshops, coaches, webdesigners, grafisch vormgevers, event planners, diëtiste of voedingsdeskundigen, foto- & videografen, VA’s, PT’s, yoga instructrices, … Voor elk type ondernemer zullen er minstens 3 concrete Reels ideeën zijn die jij meteen kan uitwerken.
Een succes checklist
Alle elementen waar jij op moet letten bij het maken en posten van een Reel om niet meer te hopen op resultaat, maar zelf de controle erover te hebben. Neem deze lijst er elke keer weer bij om stap voor stap jouw Reel te bedenken, maken en posten, mét succes.
15 x meer views
Om jouw Reels bingeable te maken, zijn er heel wat best practices. Ik geef je in de masterclass 15+ factoren die bijdragen aan het bereik van jouw Reels.
Volgers die klanten worden
Door jouw Reels strategisch in te zetten, kan ook jij dankzij Reels volgers omzetten in klanten. Na deze masterclass weet je wat wel en niet werkt en kan je dit meteen gaan toepassen.
Previous
Next

Totale waarde van €199+

Enkel nu verkrijgbaar, voor €29!

Reels masterclass

In 90 minuten on top of Reels
199
29
excl. BTW
  • 1 december om 18u
  • Live masterclass via Zoom
  • Mogelijkheid om vooraf vragen in te sturen
  • Replay beschikbaar

Je hebt geen duizenden volgers nodig om klanten te halen uit Reels!

Get on top of Reels

Claim jouw plek nu, de plaatsen zijn beperkt!

Reels resultaten

FAQ

De A's op jouw Q's.

De masterclass gaat live en online door via Zoom op 1 december om 18 uur. Het enige dat jij nodig hebt, is een laptop of desktop met internetverbinding.

Na de masterclass zal er onbeperkt een replay beschikbaar zijn. Daarnaast kan je vooraf jouw vragen insturen, zodat je – ook als je er niet live bij kan zijn om vragen te stellen – toch een antwoord op jouw vragen krijgt. Je mist dus helemaal niets als je de masterclass niet live kan bijwonen.

De masterclass zal ongeveer 90 minuten duren, al kan het uitlopen aangezien er een bom aan waarde gepland staat 😅