Yes, wij gaan samen reels opnemen!

Ik hoop dat jij er al evenveel zin in hebt als ik, want na deze shoot, zal je niet alleen voldoende Reels hebben om enkele weken of zelfs maanden verder te kunnen, je zal Reels ook leuk gaan vinden. Trust me, it happened before!

Jouw datum ligt intussen vast, maar vooraleer we aan de slag kunnen gaan, wil ik je vragen de vragenlijst hieronder in te vullen. Zo kan ik jouw Reels shoot goed voorbereiden. Want je weet wat ze zeggen; voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook zeker voor Reels.

Neem even de tijd om deze vragenlijst in te vullen. 

Zo kan ik onze reels shoot zo goed mogelijk voorbereiden.

We zijn bijna klaar om binnenkort samen reels te shooten. 
Plan je hieronder nog even jouw voorbereidende call in?

Je doet dit best ongeveer 1 week voor de geplande shoot.
Neem dus zeker even de datum van de Reels shoot erbij.