Reels shoot

Dat reels hot and happening zijn en daarom niet meer te missen zijn in jouw Instamarketing strategie, is jou niet ontgaan. Maar ze zelf maken? Dat vraagt veel tijd en energie van jou. Om nog maar te zwijgen over het bedenken van originele reels.

I see you, I feel you. Je bent zeker niet alleen hierin, en daarom riep ik de reels shoots in het leven.

Laat het bedenken, filmen en nabewerken aan mij over. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reel posten en de views zien stijgen.

Ben jij klaar voor

Een Instagram account gevuld met Reels die

Dit is hoe een Reels shoot eruit ziet

1. Voor de shoot ontvang je een vragenlijst waardoor ik jouw bedrijf leer kennen. Ik ga hiermee aan de slag en bereid 6 tot 8 reels voor.

2. We duiken samen in een call waarin ik de ideeën voorstel zodat ik eventueel kan bijsturen.

3. Let’s shoot. We zien mekaar op de afgesproken locatie en shooten de voorbereidde Reels.

4. Ik keer huiswaarts en ga aan de slag met de nabewerking. Jij kan je terug volledig focussen op jouw core business.

5. Je ontvangt je afgewerkte Reels, klaar om te posten.

Ready to be on top of Reels?

Claim jouw plek nu, de plaatsen zijn zeer beperkt!

P.s.: Vanaf 1 augustus gaat de prijs met €100 omhoog.
Geniet nog van je korting door in juli jouw reels shoot vast te leggen voor augustus of september.

Reels shoot

8 Reels
695
595
  • Voorbereidende vragenlijst en call
  • 2 uur shooten
  • Nabewerking door mij. Sit back & relax!
  • 8 afgewerkte Reels

Happy customers

“Omdat video steeds belangrijker wordt op Instagram, maakte ik zelf al een aantal Reels. Daar kroop altijd heel wat werk in: het bedenken van ideeën, het opnemen van de beelden, de montage, het uitzoeken van de audio, … Hierdoor kwam ik er niet toe om dit regelmatig te doen. Ik besliste daarom om een Reelsshoot bij Romina te boeken. Vooraf hadden we een online call waarin Romina alle ideeën voorstelde. Dat vond ik heel fijn, want zo hielden we enkel de Reels over waar ik mij comfortabel bij voelde. De dag zelf ging heel vlot en was zelfs superleuk om te doen! En het beste van al? Romina neemt alle nabewerking op zich, dus ik heb er zelf geen werk meer aan gehad. Zo heb ik op een heel eenvoudige en efficiënte manier elke week een Reel staan om te posten de komende maanden, zalig!”

– Hanna Struyvelt, Copywriter

FAQ

De A's op jouw Q's.

Na het vastleggen van jouw Reels shoot, ontvang je een vragenlijst. Hierin kan jij jouw voorkeurslocatie aangeven. De shoot kan doorgaan bij mij, of op een locatie van jouw keuze. In dit laatste geval, geldt er een verplaatsingskost.

De Reels shoot zelf duurt 2 uur. Vooraf hebben een korte voorbereidende call van 15 tot 30 minuutjes. 

Ik neem zoveel mogelijk op mij, zodat jij je kan focussen op jouw core business. Heb ik toch input of props nodig van jou? Dan geef ik dit bij de voorbereiding aan zodat je hier voldoende tijd voor hebt.

Zeker. Bij het vastleggen van een datum, wordt er jou meteen de vraag gesteld op welke manier je wil betalen. Je krijgt hierbij de optie tussen volledig vooraf betalen, of vooraf een voorschot van 50% betalen. De overige 50% + verplaatsingskost wordt dan de dag na de shoot gefactureerd.