Reels shoot

Dat reels hot and happening zijn en daarom niet meer te missen zijn in jouw Instamarketing strategie, is jou niet ontgaan. Maar ze zelf maken? Dat vraagt veel tijd en energie van jou. Om nog maar te zwijgen over het bedenken van originele reels en het prutswerk om ze nadien goed te bewerken.

I see you, I feel you. Je bent zeker niet alleen hierin, en daarom riep ik de reels shoots in het leven.

Laat het bedenken, filmen en nabewerken aan mij over. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reel posten en de views zien stijgen.

Ben jij klaar voor

Een Instagram account gevuld met Reels die

Dit is hoe een Reels shoot eruit ziet

1. Voor de shoot ontvang je een vragenlijst waardoor ik jouw bedrijf leer kennen. Ik ga hiermee aan de slag en bereid 8 reels voor. Don’t worry, ik hou rekening met jouw wensen, dus ook als jij niet wil dansen, wijzen of lipsynchen.

2. We duiken samen in een voorbereidende call waarin ik de ideeën voorstel. Waar nodig stuur ik de reels bij zodat jij je er écht goed bij voelt.

3. Let’s shoot. We zien mekaar op de afgesproken locatie en shooten de voorbereidde Reels.

4. Ik keer huiswaarts en ga aan de slag met de nabewerking. Jij kan je terug volledig focussen op jouw core business.

5. Je ontvangt je afgewerkte Reels, klaar om te posten.

Ready to be on top of Reels?

Claim jouw plek nu, de plaatsen zijn beperkt!

Reels shoot - éénmalig

8 Reels
845
 • Éénmalige reels shoot
 • Voorbereidende vragenlijst en call
 • 2 uur shooten
 • Nabewerking door mij. Sit back & relax!
 • 8 afgewerkte Reels
 • €150 korting indien in Gavere 👇🏼

3 Reels shoots

3 x 8 Reels, in te plannen binnen 6 maanden
825
per shoot
 • Abonnement van 3 reels shoots in te plannen binnen 6 maanden
 • Voorbereidende vragenlijst en call
 • 2 uur shooten
 • Nabewerking door mij. Sit back & relax!
 • 8 afgewerkte Reels
 • 3 x €150 korting indien in Gavere 👇🏼

6 Reels shoots

6 x 8 Reels, in te plannen binnen 12 maanden
775
per shoot
 • Abonnement van 6 reels shoots in te plannen binnen 12 maanden
 • Voorbereidende vragenlijst en call
 • 2 uur shooten
 • Nabewerking door mij. Sit back & relax!
 • 8 afgewerkte Reels
 • 6 x €150 korting indien in Gavere 👇🏼

Prijzen excl. BTW

Ben jij in de mogelijkheid om je naar Gavere te verplaatsen of bevind je je binnen een straal van 25km?
Boek dan jouw shoot of abonnement via de knop hieronder en ontvang €150 korting.

Happy customers

“Omdat video steeds belangrijker wordt op Instagram, maakte ik zelf al een aantal Reels. Daar kroop altijd heel wat werk in: het bedenken van ideeën, het opnemen van de beelden, de montage, het uitzoeken van de audio, … Hierdoor kwam ik er niet toe om dit regelmatig te doen. Ik besliste daarom om een Reelsshoot bij Romina te boeken. Vooraf hadden we een online call waarin Romina alle ideeën voorstelde. Dat vond ik heel fijn, want zo hielden we enkel de Reels over waar ik mij comfortabel bij voelde. De dag zelf ging heel vlot en was zelfs superleuk om te doen! En het beste van al? Romina neemt alle nabewerking op zich, dus ik heb er zelf geen werk meer aan gehad. Zo heb ik op een heel eenvoudige en efficiënte manier elke week een Reel staan om te posten de komende maanden, zalig!”

– Hanna Struyvelt, Copywriter

FAQ

De A's op jouw Q's.

Afhankelijk van wat jouw bedrijf toelaat en van jouw wensen, kan je kiezen voor een Reels shoot op locatie bij jou, of een Reels shoot in Gavere. Zodra jij jouw Reels shoot boekt, zal je een vragenlijst ontvangen (na vastleggen datum). Indien je voor een Reels shoot op locatie kiest, zal je hierin jouw voorkeurslocatie kunnen aangeven. 

Zodra je jouw Reels shoot hebt geboekt, krijg jij meteen toegang tot mijn online agenda. Hierin kan jij een moment uitkiezen dat voor jou het beste past. Er worden maandelijks meerdere slots opengezet voor Reels shoots, maar let op: boek tijdig, want de plaatsen blijven beperkt. Reken daarom op een wachttijd van 3 tot 6 weken.

Vind je toch geen geschikt moment binnen de gewenste periode? Of wil je vooraf graag weten welke data nog mogelijk zijn? Stuur me gerust even een berichtje, dan bekijken we het samen.

De Reels shoot zelf duurt 2 uur. Vooraf hebben we een korte voorbereidende call van ongeveer 30 minuten. De gefilmde Reels worden nadien door mij bewerkt.

Ik neem zoveel mogelijk op mij, zodat jij je kan focussen op jouw core business. Heb ik toch input, props of attributen nodig van jou? Dan geef ik dit tijdens de voorbereidende call aan zodat je hier voldoende tijd voor hebt.

Zeker. Stuur mij gerust even een berichtje, ik help je met plezier verder zodat jij jouw Reels shoot(s) in 2 schijven kan betalen.

Jazeker! Op de checkout pagina kan je jouw bedrijfsnaam invoeren. Zodra je dit doet, verschijnt ook het veld om jouw BTW nummer in te voeren. Je ontvangt na betaling automatisch een factuur in je mailbox zodat jij jouw shoot kan inbrengen als zakelijke uitgave.