Sit back and relax. Jouw content is in goede handen.

Jij besloot jouw content uit handen te geven en zo meer tijd en rust te krijgen voor andere dingen. En dat kan ik uiteraard alleen maar toejuichen. Want vanaf nu hoef jij niet meer wakker te liggen over jouw content en neem ik dit voor jou over. 

Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen en op die manier gepaste content te maken, is er enige voorbereiding nodig. Hiervoor plannen we samen een call, die ik op basis van onderstaande vragenlijst zal voorbereiden.

Neem even de tijd om deze vragenlijst in te vullen. 

Zo kan ik me zo goed mogelijk voorbereiden op onze call.

Je bent bijna klaar om jouw content uit handen te geven. Er rest ons enkel nog een call in te plannen om op te starten. Selecteer hieronder een geschikt moment.

Je doet dit best ongeveer 2 weken voor de startmaand van jouw beheerpakket. Voorbeeld: Beginnen jouw posts te lopen vanaf februari? Dan plan je jouw call best midden januari.

Heb jij jouw call al gepland met mij? Dan mag je deze stap overslaan.